Welkom bij architectenbureau Studioschaeffer!

Transformatieprojecten en woningbouw: het blijft ons fascineren. Elk project, groot of klein, voeren we dan ook uit vol energie en creativiteit. 

Samen een passend ontwerp realiseren

Een gebouw transformeren, renoveren, aanbouwen, verbouwen of nieuw bouwen: Wat jouw plan ook is, wij helpen je graag. Samen met jou maken we een passend ontwerp. Passend bij jouw wensen, passend bij de gebouwgebruikers én passend bij de omgeving.

Hulp bij alles wat met bouwen te maken heeft

Je kan bij ons terecht voor ontwerp- en tekenwerkzaamheden en voor bouwbegeleiding, bouwkostenramingen, visualisaties, vergunningaanvragen, verkooppresentaties, aanbestedingen of het schrijven van het bestek. Kortom, voor alles wat met bouwen te maken heeft.

20 jaar fascinatie voor transformatieprojecten en woningbouw

Ruim 20 jaar geleden richtten Jeroen, Bas en Maarten vanuit hun studentenstudio architectenbureau Studioschaeffer op. Transformatieprojecten en woningbouw waren toen al hun fascinatie. Het bouwen aan een architectenbureau was hun droom.

Inmiddels is Studioschaeffer uitgegroeid tot een gedreven team van meer dan 40 creatievelingen. De waarden van het eerste uur vormen nog steeds de basis van ons werk: energiek, laagdrempelig, functioneel creatief, team en nieuwe wegen.

Jouw bouwplannen concreet maken? Kom naar ons inloopspreekuur!

woonboot-architectenbureau-1200x600

Energiek
Wij houden ervan de zaken grondig aan te pakken en snel te schakelen. Komt er een nieuw bestemmingsplan aan? Wij proberen dit als eersten te weten en de informatie te delen met ons netwerk. Zegt iemand dat een bepaalde bouwvraag niet kan? Wij houden de regels tegen het licht en proberen een weg te vinden waarop het wél kan.

Laagdrempelig
Iedereen is bij ons welkom en wij staan open voor een diversiteit aan projecten. Echt de opdrachtgever helpen en soms daarvoor onze eigen belangen opzijzetten is wat we doen. We luisteren aandachtig naar onze opdrachtgever en kijken bij ieder project wat de kern van de vraag is. De opdrachtgever en gebouwgebruikers staan bij ons centraal.

Functioneelcreatief
Van ons kan je geen vluchtige dromen, snelle ideetjes of onhaalbare schetsen verwachten. Wat je wél kan verwachten is een gedegen onderzoek, een heldere conclusie en een onderbouwing van het ontwerp met functionele, esthetische en financiële argumenten.

Team
Wij zijn teamspelers. Dit laten we zien door keer op keer een team te vormen met onze opdrachtgevers, gebouwgebruikers, gemeenten en adviseurs. Iedereen eigenaar maken van het ontwerp zorgt voor trots en een goedlopend proces.

Nieuwe wegen
Veranderende regelgeving, technische ontwikkelingen en duurzaamheidsvraagstukken vragen om creatieve oplossingen. Wij pakken veranderingen op met een open blik en slaan nieuwe wegen in om onze dienstverlening nog beter hierop aan te laten sluiten. Ook onze medewerkers laten we graag nieuwe wegen ontdekken. Hun persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van ons team staan bij ons als leerbedrijf centraal.

5-67-8-architecten-jeroen-lange-bas-v-d-broeck-maarten-innmee
locatiepaginaamsterdam-768x768

Regioarchitecten Amsterdam

bekijk
kantoordenhaag-768x768

Regioarchitecten Den Haag

bekijk
locatiepaginaleidenjacquelien-768x768

Regioarchitect Leiden

bekijk
97-locatiepaginarotterdamellen-768x768

Regioarchitect Rotterdam

bekijk
locatiepaginautrecht-768x768

Regioarchitect Utrecht

bekijk
locatiepaginaalkmaar-768x768

Regioarchitect Alkmaar

bekijk