Ons team

Studioschaeffer is in 2004 opgericht door Bas van den Broeck, Jeroen Lange en Maarten Innemee. De architecten werken al samen sinds hun studie aan de TU in Delft. Het bureau bestaat uit een team van enthousiaste architecten, bouwkundigen, ondersteunend personeel en stagiairs. 

woonboot-architectenbureau-1200x600

"Wij staan voor heldere en open communicatie."

Onze communicatie begint al op onze website. Hier geven wij inzicht in de mogelijkheden en in onze werkzaamheden. Een heldere communicatie betekent voor ons ook een duidelijke onderbouwing van het ontwerp met functionele, esthetische en financiële argumenten. Zo weet je straks exact waarom er voor een bepaalde oplossing is gekozen. 

Kennis en ervaring 
Als architectenbureau zijn wij gespecialiseerd in het werken met particuliere opdrachtgevers. Wij leveren de volgende diensten: ontwerpwerkzaamheden, tekenwerkzaamheden, bouwbegeleiding, bouwkostenramingen, visualisaties, vergunningaanvragen, verkooppresentaties, aanbestedingen en bestek schrijven. In algemene zin kan je ervan uitgaan dat wij onszelf tot doel stellen om je zo goed mogelijk te helpen bij alles wat met jouw verbouwing te maken heeft. Daarnaast geeft ons brede netwerk van externe adviseurs en aannemers ons de mogelijkheid om jou altijd met de geschikte partijen in contact te brengen.

Verder hebben we veel ervaring met grootschalige transformatie projecten. Laat je inspireren of neem contact met ons op om jouw plannen door te spreken.

In Den Haag, Amsterdam en Rotterdam organiseren wij elke week een inloopspreekuur. Kom langs voor een vrijblijvende brainstormsessie met één van onze architecten!

inloopspreekuur-architectenbureau-woonboot-bouwen-1024x568-1 inloopspreekuur-architectenbureau-woonboot-bouwen-1024x568-2
studioschaeffer-architecten-inloopspreekuur-den-haag-768x768

Regioarchitecten Den Haag

bekijk
studioschaeffer-architecten-inloopspreekuur-rotterdam-768x768

Regioarchitect Rotterdam

bekijk
studioschaeffer-architecten-inloopspreekuur-amsterdam-768x768

Regioarchitecten Amsterdam

bekijk