Inloopspreekuur Amsterdam

Heb je (ver)bouwplannen en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is ons inloopspreekuur interessant voor jou.

In Amsterdam staan onze architecten Aukje Schukken, Ruben Wessels en Maarten Innemee voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Wij bieden de mogelijkheid om langs te komen bij ons op locatie, maar u kunt ook kiezen voor een videogesprek met een van onze architecten.

Klik hier om een (online) afspraak in te plannen. Je ontvangt van ons een e-mail met een afspraakbevestiging en eventueel een Microsoft Teams-link.

Heb je (ver)bouwplannen voor een andere regio? We houden ook inloopspreekuren in Alkmaar, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht.


Ruben: “Het toevoegen van kwalitatieve ruimte, in een stad zo vol als Amsterdam, dat is de uitdaging!”


Aukje: “Ontwerpen in Amsterdam is een zoektocht naar wegen om hedendaagse leefruimte in een eeuwenoude contour te passen. Het voelt echt als een privilege om in een stad vol prachtige architectuur, mijn steentje bij te mogen dragen.”


Adres: Stuyvesantstraat 17HS, Amsterdam
Telefoon: 020-7220872

5-locatiepagina-amsterdam-1200x600

Maarten: Geboren in Oost, getogen in Zuid en wonend in West, ligt de stad Maarten nauw aan het hart. “Ik zal er alles aan doen om het karakter van de stad te behouden en waar mogelijk te versterken!”

1-duurzaam-zijkanaal-h-weg-21096-1200x600
Woonark met vrij uitzicht

De verouderde woonark was intern erg laag. De nieuwe woonark dient meer ruimte te bieden, vooral in de hoogte. De ark staat relatief dicht op de buren, maar heeft vrij uitzicht aan de voor- en achterkant. Zo ontstond het ontwerp idee met een gesloten dak en gevel aan de zijgevels en open gevels aan de voor- en achterzijde. De woonark wordt gemaakt van Cross Laminated Timber (CLT). Dit materiaal zal grotendeels ook onbehandeld blijven als deel van het interieur. De woonark wordt verduurzaamd door het bevestigen van zonnepanelen op het dak en het aansluiten van een warmtepomp.

ga naar project
1-duurzaam-17056-landsmeerderdijk-52-1200x600
Circulaire gevel woonark in Amsterdam

In Amsterdam Noord hebben wij een geheel nieuwe woonark met twee woonlagen ontworpen. De gevelafwerking van deze woonboot is grotendeels afkomstig van een oud schoolgebouw. We vonden dit een mooie manier van bouwen die onze visie op circulariteit ondersteunt.


ga naar project
Woonark Amsterdam

De woonark ligt aan de gracht in Amsterdam. Het verticale stramien in de gevel zorgt voor een heldere structuur. Door deze systematiek is het mogelijk om in hetzelfde gevelconcept zowel een open, glazen gevel richting de gracht als een gesloten gevel naar de straat te maken.

ga naar project
84-1-13002-1200x600
Woonark met dubbele functie

Wonen en werken onder een dak aan de Leidsekade in Amsterdam. Een muzikant en zijn partner kwamen bij ons met de vraag om een woonark te ontwerpen met aan de ene kant een geluidsdichte muziekstudio en aan de andere kant de woonzijde.

ga naar project