Veel gestelde vragen over het bouwen van een woonark.

Hier vind je het antwoord op de veelgestelde vragen over het bouwen van woonark. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of kom langs op inloopspreekuur.


Elke week organiseren een vrijblijvend inloopspreekuur in de volgende regio's: Den Haag, Rotterdam, Leiden, Bilthoven, Alkmaar of Amsterdam. Tijdens dit inloopspreekuur kan je brainstormen met onze architecten over een ontwerp of vragen stellen over regelgeving en vergunningen.


Planning

Hoelang duurt een aanvraag omgevingsvergunning bij de gemeente? 

Gemiddeld duurt een aanvraag omgevingsvergunning acht weken. Daarna ligt het nog zes weken ter inzake legging voor bezwaar van bijvoorbeeld omwonenden. Lees hier meer over de planning van het bouwproces.


Hoelang duurt het om alle benodigde tekeningen te maken?

Na de kennismaking hebben we ongeveer vier weken nodig om de woonwensen en ideeën voor jouw nieuwe woonark uit te tekenen in bouwtekeningen. Lees hier meer over de planning van het bouwproces.


Bouwkosten

Wat kost het bouwen van een woonark?

Al in een vroeg stadium van het ontwerpproces checken we of jouw ontwerpwensen overeenkomen met je budgetwensen. Lees hier meer de exacte bouwkosten van een woonark.