Inloopspreekuur Den Haag

Heb je (ver)bouwenplannen en wil je deze eens vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het inloopspreekuur interessant voor jou.

Op diverse locaties staan onze architecten voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien.

Iedere vrijdag van 15.30 tot 16.30 uur houden wij inloopspreekuur in ons pand aan de Scheepmakersstraat 47 in Den Haag. Een afspraak maken is niet nodig, loop gerust binnen! Wil je graag een afspraak inplannen? Dat is ook mogelijk. Klik hier om een (online) afspraak in te plannen.

Heb je (ver)bouwplannen voor een andere regio? We houden ook inloopspreekuren in Alkmaar, Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Utrecht.


Adres: Scheepmakersstraat 47, Den Haag
Telefoon: 070-3222757

95-groepsfoto-schaeffer-1200x600
Woonark met schuifpui in Den Haag

Deze woonark in Den Haag krijgt een nieuwe schuifpui aan het terras. De grote ramen zorgen voor meer licht in de keuken en verbindt de woning met het terras en buiten.

ga naar project
Dubbele woonark met een Bed & Breakfast aan boord
ga naar project
Wonen en werken op een woonark in Den Haag

Hoe combineer je wonen en werken op een woonark? In het centrum van Den Haag werken we aan een nieuwe woonark waarop een woning en een kantoor gerealiseerd wordt.

Met hoge ramen krijgt de woonark een strak en modern uiterlijk.

ga naar project