Inloopspreekuur Zwolle

Vrijblijvend advies van een architect
Wil je een woonark bouwen en wil je deze plannen vrijblijvend doorspreken met een architect? Dan is het inloopspreekuur interessant voor jou. Tijdens het inloopspreekuur denken wij graag met je mee. Of het nu gaat om schetsen voor een nieuw ontwerp, bouwtekeningen aanvragen of meer informatie over proces en regelgeving, alles is mogelijk.

In Zwolle staat onze architect Gert-Jan Groenewoud voor je klaar om met je te brainstormen, je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien. Op woensdag tussen 15.30 uur en 16.30 uur plannen we graag een 20 minuten durend video-gesprek met Gert-Jan.

Momenteel ontvangen wij veel aanvragen. Om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij je vragen om onderstaande vragen te beantwoorden. Je ontvangt van ons een e-mail met een afspraakbevestiging en het tijdstip waarop we contact met je opnemen.

Kies je voor een gesprek in persoon? Ons adres in Zwolle is MyOffice - Assendorperdijk 1 in Zwolle.

Vul een regio in.
Wil je een dakopbouw, aanbouw, dakterras, bestaande indeling wijzigen, etc.
Indien er sprake is van meerdere onderdelen (bv dakopbouw en renoveren), dan graag per onderdeel uitwerken (bv xxm2 opbouw en xxm2 renoveren). We kunnen je dan een zo goed mogelijke bouwkosten indicatie geven.
Vanwege COVID-19 kunnen we een beperkt aantal bezoekers op kantoor ontvangen. Daardoor kunnen we helaas niet garanderen dat er altijd beschikbaarheid is voor een persoonlijke afspraak.
*
*
*
*